Arjantin’den e-mail var (2024)

Kardeş Rodolfo Livingston, sizi Kübalıların Kardeşi yapan özelliklere sahipsiniz. Kübalıların sizi Kardeş olarak görmesini sağlayan özellikleriniz var.

Hakkınızda aldığım ilk haber, birkaç yıl önce, bir Kütüphane tarafından toplanan dergi ve gazeteleri araştırırken, Küba’da inşa eden ve bilgisiyle katkıda bulunan Arjantinli bir mimarın hikayesini okuduğumda oldu. Yakın zamanda Toto bana yazdığında (çünkü ben Toto’nun aldığı iki yüzden fazla mektuptan biriyim) konferanslarından, Arjantin-Küba Dostluk Evi’nde Küba hakkında yapılan konuşmalardan, Küba gerçekliğini göstermeye olan ilgisinden, Küba gerçekliğini göstermeye olan ilgisinden bahsetti.

Küba halkının mücadelesi ve onların asil davası. Daha sonra CAAC’ı ziyaret eden Maria Graciela Guenzani adlı Arjantinli bir arkadaşımdan özenli ve kardeşçe bir mektup aldım. Bana konferanslarınızdan birine katıldığını anlattı ve orada Toto ile tanıştı. İki gün önce bu mektuba eklediğim gazete kupürü basında yayımlandı. Okudum mu yoksa yuttum mu?

“Küba Vardır Sosyalisttir ve Komada Değildir” kitabı hakkında, Küba halkının davası ve mücadelesi adına yaptığı faaliyetler, Küba ile dayanışması, CAAC’daki konferansları, Toto ve diğerleriyle olan dostluğu hakkında Küba’nın arkadaşları, Konut Enstitüsü’ndeki çalışmaları, kitabından. Küba Topluluğu’ndaki mütevazı konumumdan ve Küba halkının bir üyesi olarak, yeşil Karayip Adası’ma olan desteğiniz ve dayanışmanız için size teşekkür etmek amacıyla yazmaya karar verdim. Kübalılara olan sevgisi ve Devrimimize olan hayranlığı. Tüm Sevginiz ve Dostluğunuz için size teşekkür etmek için sözlerim çok az.

Kardeş Rodolfo Livingston, kendimi tanıtmayı unuttum. Ben daha iyi bir dünya inşa etmek için çabalayan bu devrimci ve enternasyonalist gençliğe ait olan genç bir Kübalıyım. Adım Ariel Lemes Batista. 25 yaşındayım. Makine Mühendisliği öğrencisi ve çalışanıyım. Ben halklar arasındaki Barış ve Dostluğun aşığıyım. Bu mektubu sana ulaştırmamın başka yolu olmadığından, sana ulaştırabilmesi için arkadaşımız Toto’ya gönderiyorum. Umarım zamanla emin ellere ulaşır. Kişisel, aile ve profesyonel yaşamınızda başarılar dilerim. Dünyaya Küba gerçeğini gösterme başarısı. Size, ailenize ve Arjantin halkına sağlık ve esenlik diliyorum. Daha fazla uzatmadan Ariel.

Devrim niteliğinde Ariel Lemes Batista 4-1-93 KÜBA

Daima zafere doğru!

Yaşasın halklar arasındaki dostluk!

(son)

Javier Milei, Milletvekilleri ve Senatörlere konuyu yükseltmeden Arjantin’i KÜBA’DA BÜYÜKELÇİ OLMADAN terk etti. Ayrıca yasama organına intikal etmeden Ezeiza’daki Küba uçaklarına yakıt SATMIYOR ve Aerolineas Arjantin’in KÜBA uçuşlarına SON VERİYOR. Bugün Arjantin, 14 milyon insana işkence eden ablukada ABD ve İsrail’in müttefikidir. Biz Arjantinliler bu konuda ne düşünmeliyiz? GURUR mu, UTANÇ mı? Eladio Gonzalez – Toto – 1996’da Buenos Aires’te Güney Amerika’nın ilk Ernesto Che Guevara müzesinin kurucusu –

CHAUBLOQUEO – Bugün müze, La Rioja eyaletinin Felipe Varela Belediyesi’ne bağlı Las Jarillas de Guandacol’da faaliyet göstermektedir. Yöneticileri Profesör Ricardo Aguilar (54 911 6886 0792) ve Marisin De Lisi (54 911 5635 5341) çiftidir.

6 Temmuz 1997’de Bolivya’daki Valle Grande havaalanı pistinin yanındaki toplu bir mezarda yedi adamın iskeleti bulundu. İskeletlerden altısının elleri korunmuş, ancak Rosario’dakininki korunmuş değil. Kim olduğunun farkında mısın? . cevap: Arjantinli Ernesto Guevara de la Serna’nınki, CHE GUEVARA. Daima zafere doğru!

Buenos Aires’in İlk Güney Amerika Müzesi,

“Komutan Ernesto Che Guevara”

129 Rojas Caddesi, Yerbal köşesi, Caballito mahallesi (1405),

CABA – Arjantin Cumhuriyeti

telefon 5 3720744 cep telefonu 15 38204473

e-postalar – eladiogonzaleztoto2@gmail.com

bloglar – https://museocheguevaraargentina.blogspot.com

yüz – Eladio González

Kan, kök hücre ve organ bağışında bulunun. SEVEN ve İNŞA EDENLERDEN OLUN. NEFRET EDENLERDEN, YOK edenlerden olmayın. (Kübalı José Martí, Arjantin’in New York Konsolosuydu ve Arjantin gazetemiz “La Nación”un muhabiriydi. Küba’ya uygulanan soykırım ablukasını kınadı, on bir milyon insan acı çekiyor. Müze şu anda Las Jarillas de Guandacol Belediyesi’nde faaliyet göstermektedir. Felipe Varela, Moreno caddesi, numarasız, La Rioja eyaletinin yöneticileri Marisín De Lisi 54 9 11 5635 5341 ve Ricardo Aguilar 54 9 11 6886 0792’dir, yaydınız, teşekkür ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir