Zeycan Rochelle Yıldırım ABD elçiliğinde

Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım’ın kızı Zeycan Rochelle Yıldırım Amerika Birleşik Devletleri Elçiliğinde Fenerbahçe ve kadın voleybol milli takım kaptanı Eda Erdem’in Amerika Dış işleri Uluslararası Cesur Kadınlar ödülüne aday gösterilmesi töreninde beraber fotoğraf çekindiler.

Zeycan Rochelle Yıldırım Eda Erdem’in adaylığı hakkında şu açıklamayı yaptı.

Bazı süper kahramanlar doğmazlar, zorlukların ve şüphelerin üstesinden gelerek kendilerini yaratırlar. Yaşayan bir efsaneyle tanışmak bir onur. Mart ayında bugün için Çağatay Durgun & Marvin Alfaro’ya teşekkür ederiz.

Daha önce paylaşmamış olmama rağmen Eda Erdem’in doğum gününde başta Türk kadınları olmak üzere kadınlar için yarattığı değişim için ona çiçek vermek istiyorum Dünyanın en iyi voleybol takımlarının (Fenerbahçe SK + Türkiye Milli Takımı) güçlü kaptanı olarak, platformunu genç Türk kızlarına rol model olarak sorumlu bir şekilde kullanıyor ve haklarımızın bizden kaydığı bir zamanda eve hem umut hem de onur getiriyor. Her geçen gün daha fazla.

Konuşmamızda bana en çok dikkat çeken şey, bu kadar başarıya ve etkiye rağmen, yoluna çıkan siyasi olaylar karşısında şoke olmuş, alçakgönüllü, ulaşılabilir ve nazik kalmasıydı. Voleybol idollerinin büyüdüğünü görmeyen bir kadın olduğunu söyledi, bu yüzden şimdi büyümek ve kendi haline gelmek gerçeküstü. Ağır muhafazakarlığın ve milli kadın voleybol takımının üniformalarına yönelik eleştirilerin çalkantılı zamanlarında, muazzam başarılarına rağmen, ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından Uluslararası Cesaret Kadını Ödülü’ne aday gösterilmesi hak edildi!

Dış bağlantı:

Uluslararası Cesur Kadınlar Ödülü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir