Panele konuşmacı olarak katıldı

Panele konuşmacı olarak katıldı

Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım’ı n kızı Zeycan Rochelle Yıldırım Garip ve Zeycan Yıldırım vakfının kadınlar için yaptığı projeleri Elazığ Üniversitesi’nde bir panel de anlattı:

En anlamlı çalışmam her zaman kadınları erkek egemen alanlarda ilerletmek olacaktır. Garip & Zeycan Yıldırım Vakfı’nın bir parçası olarak, burada geçirdiğim 6 yıl boyunca liderlik etmekten zevk duyduğum en sevdiğim projelerden birinin kapanışını gördüm: “Dijital Ekonomide Kadının Güçlendirilmesi – Elazığ 4.0″️️️️ YILDIRIM Grubu’nun Bilişim, Akademi ve ik bölümleriyle işbirliği yaparak, Fırat Üniversitesi’nin 17 parlak kadın Üniversitesi’nin fakültelerinden ders vermek gerçek bir onur olmuştur.: Mühendislik Fakültesi  Teknoloji Fakültesi İşte gerçek – geleneksel eğitimde sıklıkla öğretilmeyen BT sektörü için eğitim, cıo’muz Ersel Karsal’ın onları kariyerlerinde 2 yıl öne çıkaracağını söylüyor.

Panele konuşmacı olarak katıldı

Bilişim sektöründe kadınların istihdam oranlarının düşük olması ve bu programın gerçekleştiği Elazığ şehrinde sadece 9 kişinin istihdam edilmesiyle bu girişimi özellikle anlamlı buluyorum çünkü kadınların sahip olduğu bilgi eksikliğinden değil, işe alınma fırsatından kaynaklanıyor.

Panele konuşmacı olarak katıldı

Projenin önemli noktaları şunları içerir:   25 endüstri profesyonelinden 3 aylık gerçek iş eğitimi  Eti Krom A.Ş.’de eş zamanlı olarak staj yapılır. Dilay Şahin tarafından Garip & Zeycan Yıldırım Vakfı aracılığıyla verilen ingilizce dersleri Teknolojide çalışan profesyonel kadınlardan mentorluk Liderlik beceri eğitimi Türkiye’nin doğusunda sıklıkla ihmal edilen bölgenin parlak kadın öğrencilerine bir tohum ekerken, diğer birçok şirketin de ihmal edilen diğer alanlarda kadınları eğitmek ve istihdama dahil etmek için ilham alacağını umuyorum. Dahil olan her eğitimci, akıl hocası ve proje koordinatörüne sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Eminim birlikte, yarının daha fazla kadın liderini, erkek egemen teknoloji alanını keşfedecek ve yer kaplayacak korkusuz kadınları yaratacağız.

Dış bağlantı:

GZYV

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir