Rusya Büyükelçisi Basın Açıklaması Yaptı.

💬Rusya’nın Türkiye Büyükelçisi A.V.Erhov’un Rus Yurttaşları Örgütleri Koordinasyon Konseyi’nin Raporlama ve Seçim Konferansı sırasında yaptığı açıklamalar:
🔹Batı, her şeyden önce, büyük kültürümüz ve geleneklerimiz olmak üzere, Rusların her şeyi ortadan kaldırmanın manyak fikrine kapıldı. Dostluk, işbirliği ve diplomasinin yerini nefret söylemi, şantaj ve açık sözlü tehditler alıyor. Öfkeli Rus düşmanlığı, topraklarımıza ve vatandaşlarımıza karşı terörist yöntemlerle açık saldırganlığa yol açtı.
Ülkenin liderliğinin belirlediği hedeflere kesinlikle ulaşacağız. Ve çok ırklı halkımız, onların dilleri ve kültürleri, şimdi Rus karşıtı özlemleri yeryüzünde refah ve barışın önüne koyan herkesten daha uzun yaşayacak.
Önümüzdeki yıl, Büyük Vatanseverlik Savaşı’ndaki Zaferin 80. yıldönümünü kutlayacağız. Halkımızın bu trajedisinin ve başarısının hatırası – dünya kayıtlarındaki en büyük başarı – artık misantropik ideolojinin ve başkalarının acılarından yararlanma politikasının neye yol açtığının bir hatırlatıcısı olarak özellikle önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir